Razgovori

Razgovori - Šetić, Nevio | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šetić, Nevio
DIMENZIJA
7,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Razgovori.pdf
ISBN
1390133899288

OPIS

Na hrvatskoj političkoj sceni Nevio Šetić predstavlja samosvjesnu, angažiranu i cjelovitu osobu. Naoko visoke i apstraktne stavove uvijek svodi na ljudsku mjeru, držim to njegovom iznimnom vrlinom… – Vladimir Šeks, predsjednik Hrvatskog sabora. Draž stavova dr. Nevia Šetića iznesenih u ovoj knjizi jest i u tome što nervom i vizijom povjesničara bilježi i prati pothvat na preoblikovanju hrvatskog školstva u smjeru modernoga razvoja, a u čijem je kreiranju i uvođenju izravno sudjelovao i imao važnu ulogu akademik Vladimir Paar. Šetićevi dijalozi i suočavanja s predstavnicima javnoga priopćavanja u obliku pitanja i odgovora sadrže i iznimno sadržajnu raznoliku problematiku. U ovoj je knjizi prikupljena i cijela paleta nijansi Šetićevih pristupa pitanjima koja obilježavaju ili potresaju hrvatsku političku scenu posljednjih petnaestak godina. dr. sc. Miroslav Bertoša Nekome se može činiti banalnim staviti u korice knjige intervjue zadnjih 20-ak godina, ali za mene to nisu ukoričeni intervjui, već politička antropologija u kojoj su intervjui s dr. Šetićem dijalog s vremenom u kojemu se živi. Miroslav Bertoša Glas Istre Autor (…) u toj knjizi postavlja u središte znanje kao osnovu svekolikog društevneog razvoja, govori o smjerokazima razvoja modernog školstva, koji je jedan od važnih preduvjeta i za uspješni gospodarski razvoj i budućnost hrvatske. I. Tašev, Glas Koncila

i sam ... Razgovor s politologom Ivanom Pepićem. I zbor Joe Bidena za američkog predsjednika nametnuo je pitanje moguće promjene američke politike prema Bosni i Hercegovini.

U Zagrebu je održan sastanak predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića i Lulzima Bashe, predsjednika Demokratske stranke Albanije (DPA) Razgovori Učenici Behram-begove medrese posjetili bosansku heroinu, nanu Fatu Orlović na UKC-u Tuzla (VIDEO) prije 54 minute Aktuelno, Breaking news, Razgovori 0. Učenici Behram-begove medrese u Tuzli zatekli su nanu Fatu u dobrom raspoloženju, kao i uvijek.

POVEZANE KNJIGE