Ne dao Bog većeg zla

Ne dao Bog većeg zla - Tribuson, Goran | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tribuson, Goran
DIMENZIJA
4,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Ne dao Bog većeg zla.pdf
ISBN
9929029324024

OPIS

Iako će mnoge svojom atmosferom i ponekim likom ovaj roman Gorana Tribusona podsjetiti na njegove autobiografske proze Rani dani i Trava i korov, ovaj je put, kako navodi autorica pogovora Ana Lederer, riječ o bildungsromanu. Članovi obitelji, manje-više poznati otprije, ovdje će se naći u novim, neobičnim i duhovitim, ali za razliku od autobiografskih proza, izmišljenim situacijama. Prema ovomu romanu redateljica Snježana Tribuson snimila je istoimeni film s Ivom Gregurevićem, Mirjanom Roginom i Goranom Navojcem u naslovnim ulogama.

Pogotovo nakon što su gledatelji vidjeli film, a zatim i televizijski serijal redateljice Snježane Tribuson. Roman istoga naslova prati odrastanje glavnoga junaka u razdoblju od jednoga desetljeća; od kraja pedesetih godina prošloga ... Ne dao bog većeg zla.

godine. Film je sniman u Bjelovaru i Samoboru.

POVEZANE KNJIGE