Ispod koša

Ispod koša - King, Donna | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
King, Donna
DIMENZIJA
12,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Ispod koša.pdf
ISBN
5856554074232

OPIS

Trinaestogodišnja Ashlee uživa igrajući košarku. I ne samo to, ona je najbolja igračica u svojoj ekipi. No, Ashleena majka ima druge planove za nju – učenje, učenje i samo učenje. Ashlee ne razumije majčin otpor prema košarci i potajno odlazi na treninge, a uz očevu podršku odlazi na natjecanje za državnu košarkašku ekipu. Nesporazum između majke i kćeri razriješit će ne baš ugodan razgovor svih članova obitelji

Evo koji su najčešći uzroci: 1. Anksioznost ili stres- jaka anksioznost ili stres mogu izazvati anksiozni napad koji ima mnogo istih simptoma kao srčani udar, uključujući bol u prsima, vrtoglavicu i poteškoće s disanjem. ISPOD OBRUČA fullcourt press - basketball lunatics inc.

Ostalo je 2.9 sekundi. Irving je pronašao natrčalog Luwawu-Cabarrota, ali lopta je iscurila, Beal je uhvatio skok i s linije slobodnih bacanja zapečatio senzacionalnu pobjedu Wizardsa. Još se pitura na muralu ispod prvog koša Krešimira Ćosića nije osušila, a već se svi pitaju tko je taj grafiter koji se uhvatio "u koštac" s takvom zadarskom povijesnom i košarkaškom veličinom kakav je bio Ćosić..

POVEZANE KNJIGE