Dragi, postala sam vještica prošlog petka

Dragi, postala sam vještica prošlog petka - Holina, Arina | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Holina, Arina
DIMENZIJA
7,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Dragi, postala sam vještica prošlog petka.pdf
ISBN
4567510105064

OPIS

Što učiniti ako muškarac nudi ženi bogatstvo, karijeru, slavu i ljubav? Teško je tome odoljeti – tko u naše vrijeme ne želi biti bolji od drugih? Tri ambiciozne, privlačne, ali usamljene i ne osobito sretne prijateljice iznenada upoznaju divne muškarce koji im život pretvaraju u bajku.Svaku očekuje napredak u karijeri, fantastični honorari, slava, a usto svaka od njih uza se ima strastvenog, naočitog, seksepilnog i bogatog ljubavnika. Ali, prijateljice zaboravljaju da nemaju sve bajke sretan kraj… Dragi, postala sam vještica prošlog petka! roman je koji će vas nasmijati i zabaviti vodeći vas kroz svijet mladih bogatih Moskovljanki kojima, iako se svom strašću posvećuju modi, ispijanju koktela (u ovom slučaju češće čistog ruma ili votke), tračevima i traženju idealnog muškarca, nimalo ne nedostaje mašte i duhovitosti. Arina Holina ima 32 godine, čega se nimalo ne srami, zato što smatra da tu dob prate stanovito razumijevanje života i mudrost, što je sramota skrivati. Piše kolumne u ruskom Cosmopolitanu. Omiljena joj je hrana sushi, strast su joj torbice, omiljena zabava čitanje. Najdraža joj je knjiga Majstor i Margarita Mihaila Bulgakova. Piše romane u kojima se suvremenost fino spaja s mistikom, gdje su jake, uspješne i seksepilne žene neizbježno vještice, a muškarci kojima to ne odgovara demoni. Njezini su romani pisani posve uvjerljivo, ni najmanja sitnica nije izmišljena. Arina je čvrsto uvjerena da se to zaista može dogoditi svakoj od nas.

10 likes. Book Dragi, postala sam vještica prošlog petka! roman je koji će vas nasmijati i zabaviti vodeći vas kroz svijet mladih bogatih Moskovljanki kojima, iako se svom strašću posvećuju modi, ispijanju koktela (u ovom slučaju češće čistog ruma ili votke), tračevima i traženju idealnog muškarca, nimalo ne nedostaje mašte i duhovitosti. Save Save Dragi Postala Sam Vjestica Proslog Petka.pdf For Later.

povijest. drugi svjetski rat; jugoistoČna europa u drugom sv.ratu; jugoslavenski socijalizam i titoizam Vitomira Lončar prošlog petka našla se na obavijesnom razgovoru u policiji, a kako je rekla u razgovoru za tportal, napadi na nju i njezino kazalište Mala scena potaknuti su njezinim pisanjem i progovaranjem o 'kumsko-prijateljskim odnosima interesne.

POVEZANE KNJIGE