Veliki rovokopači

Veliki rovokopači Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Veliki rovokopači.pdf
ISBN
1867367607914

OPIS

Slikovnica Veliki rovokopači svojim jednostavnim i veselim tekstom i ilustracijama, namijenjena je najmlađem uzrastu. Gura, kopa, razbija i brekće ovaj veliki i glomazni rovokopač, ruši čak i zidove a sad vozi tebe! Slikovnica je tvrdog kartonskog uveza a u sebi sadrži pomične dijelove, koji skrivaju umetnutu ilustraciju, koja je ujedno odgovor na postavljeno pitanje. To će zasigurno razveseliti vaše namlađe a u čitanje unijeti novu dimenziju igre!

... Vermeer radni strojevi hrvatska - radni strojevi, horizontalne bušilice sa navođenjem, rovokopač, pneumatski podbušivači, drobilice za drvo, površinski iskopi, ravnanje terena Prodajem rovokopač Lokacija: Beograd - ostalo (Srbija, Beograd) Marka: Fiat Časovi rada: 1001 - 5000 Model: SIMIT SR9 Kategorije: Kombinovane građevinske mašine, Rovokopači-Utovarivači Godina proizvodnje: 1981 Dodatne informacije Tekst oglasa Rovokopač - regitrovan, u perfektnom radnom stanju: ‚‚ FIAT ALLIS'' Italija 1m kubni zapremina kašike, radna zapremina motora: 2499cm kubnih ... Na kompaktne rovokopače moguće je ugraditi, ovisno o potrebama gradilišta, veliki broj raznih alata . ©2012.

Prodaja bagera / rovokopača u malim oglasima sa slikama i cijenama. Bageri gusjeničari, bageri na kotačima i mini bageri. Naše ruke su sve - i bageri i rovokopači.

POVEZANE KNJIGE