Kako ukloniti celulit

Kako ukloniti celulit - Foster, Helen | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Foster, Helen
DIMENZIJA
9,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako ukloniti celulit.pdf
ISBN
6542119962352

OPIS

Kako ukloniti celulit – 7 postupaka kojima ćete pobijediti celulit za 6 tjedana U posljednjem desetljeću detaljno je istraženo što je celulit i zašto se razlikuje od ostale masnoće u našem tijelu, a ta saznanja otkrivaju i sve brojnije načine kako ga pobijediti. Priručnik nudi sedam pristupa kojima možete smanjiti celulit u roku od šest tjedana – navodi recepte za pripremu jela koja pogoduju smanjivanju celulita, upute za primjenu aromaterapije i kozmetičkih preparata za njegu kože te detaljno opisuje vježbe za učvršćivanje problematičnih dijelova tijela. Možete kombinirati pristupe koji najbolje odgovaraju vašem načinu života jer priručnik kombinira tradicionalne terapije s najnovijim otkrićima i predlaže nove i zanimljive načine za uklanjanje potkožnih masnoća. Budući da zdravstveni plan koji predstavlja Helen Foster pridonosi i uklanjanju suvišnih kilograma, nakon šest tjedana cijelo će vaše tijelo biti vitkije i čvršće. Osjećat ćete se i izgledati zdravije, imati više energije i biti otporniji na bolesti.

Naime, celulit na nogama se ne može u potpunosti ukloniti, ali je dobro to što se njegova vidljivost može poprilično umanjiti. Kako ukloniti strije i celulit prirodnim putem. 28 Jan 2019 dannielladiaz Leave a comment.

Tu je i njihov najgori neprijatelj - čuveni celulit . Laka rešenja tipa kako skinuti celulit sa butina za 10 dana, jednostavno ne postoje, i u pitanju su ništa drugo nego dobri marketinški trikovi koji su se sa TV ekrana prebacili i na intrernet…. Naime, celulit na nogama se ne može u potpunosti ukloniti, ali je dobro to što se njegova vidljivost može poprilično umanjiti. Kako ukloniti strije i celulit prirodnim putem.

POVEZANE KNJIGE