Gljive – Šumsko bogatstvo Bosne i Hercegovine

Gljive – Šumsko bogatstvo Bosne i Hercegovine - Hasanbegović, Hajrudin Rudi | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hasanbegović, Hajrudin Rudi
DIMENZIJA
4,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Gljive – Šumsko bogatstvo Bosne i Hercegovine.pdf
ISBN
9145385912672

OPIS

Kroz cijelu knjigu se provlači autorovo osobno iskustvo u pogledu poznavanja gljiva i njihove raznolike kulinarske upotrebne vrijednosti. Autor je pomno i stručno obradio materijal te iz tih i drugih razloga knjigu Gljive, šumsko bogatstvo Bosne i Hercegovine toplo preporučujem za tiskanje. Time će potencijalni korisnici dobiti knjigu koju će rado nositi u prirodu i crpiti iz nje autorovo veliko znanje i iskustvo. Ova knjiga je pisana sa puno ljubavi i entuzijazma, što se osjeća na svakoj njezinoj stranici i što je čini posebnom.

godine opet uspostavljena sveza s Europom, naravno preko Hrvatske, odnosno Austro-Ugarske, počinje postupno opet glazbena djelatnost koju vode uglavnom doseljeni Hrvati, Česi i vojnički glazbenici. Zapisano je kako su 1881.

U GLJIVE - šumsko bogatstvo Bosne i Hercegovine. Hajrudin Rudi Hasanbegović .

POVEZANE KNJIGE