Moderni menadžment

Moderni menadžment - Certo, S.Trevis | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Certo, S.Trevis
DIMENZIJA
6,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Moderni menadžment.pdf
ISBN
7188420527597

OPIS

NAJVRIJEDNIJA KNJIGA O TEMELJIMA MENADŽMENTA U SVIJETU! NEZAOBILAZNA LITERATURA ZA SVE STUDENTE EKONOMIJE!Potaknuti promjenama koje se svakodnevno događaju u menadžmentu, odlučili smo objaviti knjigu koja će popuniti prazno mjesto na policama namijenjeno udžbeniku menadžmenta. Ovaj vrhunski udžbenik je nastao na tradiciji dugoj već dvadeset i pet godina, a u svom najnovijem izdanju donosi umijeća koja će zadovoljiti potrebe mladoga, ambicioznog menadžera željnog novih saznanja. S druge strane, ovaj udžbenik će ujedno i upotpuniti i osuvremeniti znanje višeg, iskusnog, sigurnog i profesionalnog menadžera. Neka od obrađenih dodatnih poglavlja u ovom novom, desetom izdanju su povijest menadžmenta, operacijski menadžment, informacijske tehnologije u menadžmentu te kreativnost i inovacija u menadžmentu. Kratki sadržaj: Uvod u menadžment Izazovi mladog menadžmenta Planiranje Organiziranje Utjecaj Kontrola

Svrha je ove knjige pripremiti studente da postanu menadžeri. U ovom novom izdanju pronaći ćete pojmove koji su odraz uvriježenih pojmova upravljanja i osnova su ... Moderni menadžment podrazumijeva moderan način upravljanja poslovanjem, a to znači korištenje modernih tehnologija, svakim danom primjenjujući etičan način upravljanja i imati na umu utjecaj poslovanja na okoliš.

Cijena 170 kn ~ 23 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 32270385 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Zagrebačka, Velika Gorica, Pleso Stanje rabljeno. Opis oglasa.

POVEZANE KNJIGE