Sprijeda straga

Sprijeda straga - Raos, Predrag | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Raos, Predrag
DIMENZIJA
8,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Sprijeda straga.pdf
ISBN
6382760408698

OPIS

Sprijeda straga: zbirka tipskih stranačkih programa za ljude s posebnim potrebama, željama i idejama. Predrag Raos diplomirao je kemiju na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu (1975. godine). Radi kao profesionalni književnik i prevoditelj. Objavljivao je pod pseudonimima Astor Petz i Pero Rotha. Sin je književnika Ivana Raosa, a brat blizanac kemičara Nenada Raosa, autora popularnoznanstvenih knjiga. Ranih 1970-ih odslužio je i zatvorsku kaznu zbog sudjelovanja u Hrvatskom proljeću, kad je surađivao u Studentskom listu.

Sljedeća stranica >> Stranica 1. Pronađeno 205 rečenice podudaranje izraz sprijeda.Pronađeno u 6 ms.Prijevod sjećanja su stvorili čovjeka, već usklađeni na ... Sprijeda pristojna, ali straga pravo iznenađenje, a i Franina izjava sve govori o ovoj Majinoj haljini! Piše Đ.S.

Rezultati pretrage. Prikaži sve SPRIJEDA IL' STRAGA, NA TEPIHU, KREVETU, PLAŽI… NJIMA SVE ODGOVARA: Zauzele pozu i krenule, a sada objavile i fotke Foto Fotogaleije TUŽNO NEBO IZNAD MAKSIMIRA U KOJEM JE VLADALA APSOLUTNA TIŠINA: Ništa više neće biti isto POSLJEDNJI ISPRAĆAJ MILANA BANDIĆA: Mnoštvo ljudi na Mirogoju, okupila se i neka poznata lica ... Premda montaža boljih guma straga teoretski poboljšava dinamičku stabilnost, takva koncepcija bitno pogoršava upravljivost i skretanje, odnosno savladavanje zavoja.

POVEZANE KNJIGE