Mala knjiga: sestre

Mala knjiga: sestre - Exley, Helen | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Exley, Helen
DIMENZIJA
12,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Mala knjiga: sestre.pdf
ISBN
8020678006345

OPIS

Jedna od najmanjih serija knjižica na dar, Mala knjiga je sa svojim toplim ilustracijama I nježnim citatima namijenjena za darovanje našim najdražima, kao I u posebnim prilikama u kojima želite nekoj posebnoj osobi reći koliko vam znači.

O knjizi, koju je objavila "Kršćanska sadašnjost", govorili su profesori na KBF-u u Splitu don Ante Mateljan i fra Ante Vučković te sama autorica ... Snježna kraljica (Palčica, Divlji labudovi, Kresivo, Snježna kraljica, O ogledalu i komadićima, Dječak i djevojčica, Cvjetni vrt kod žene vračare, Princ i princeza, Mala hajdučica , Laponka i Finka, Šta se dogodilo u Snježaninom dvorcu i šta je poslije bilo, Mala morska vila, Ib i mala Kristina, Slavuj , Jelka, Ružno pače, Vjetar ... Mala Madlena je naizgled knjiga o rivalstvu dve sestre. Ona je, zapravo, priča o raznim vrstama ljubavi i priča o ljubavi u jednoj porodici kroz koju sestre Pajkić vode čitaoca šarmantno, duhovito i toplo.

veljače 1867. a i umrla je u veljači 1957.

POVEZANE KNJIGE