Žena – intimna geografija

Žena – intimna geografija - Angier, Natalie | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Angier, Natalie
DIMENZIJA
11,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Žena – intimna geografija.pdf
ISBN
8173595547391

OPIS

Ova je knjiga napisana u slavu ženskoga tijela – njegove anatomije, kemije, evolucije i njegova veselja… To je knjiga o onome što tradicionalno povezujemo s predodžbom žene – maternici, jajašcu, grudima, krvi, svemoćnom klitorisu – i onome što ne povezujemo – pokretljivosti, snazi, agresiji i bijesu. Natalie Angier, znanstveni pisac za New York Times i dobitnica Pulitzerove nagrade, svojim osebujnim i inteligentnim stilom otkriva nam najveću enigmu evolucije – žensko tijelo. Ogolila je pred nama žensko tijelo – palaču u kojoj živimo sve ove godine – kako bismo shvatili svoje strahove, ali i slavili njegovu ljepotu i moć. Opisujući eksplicitno, duhovito i nadahnuto sve ono što čini ženu – od organa do orgazma, natjerat će vas da se zapitate, potvrdno kimate glavom, zgrozite, rasplačete, nasmijete i oduševite. Ovu fantaziju o ženskom tijelu i umu napisala je kako bi ženama omogućila da izliječe psihičke rane, shvate svoje strahove i izvuku najviše iz onog što imaju – i one i oni koji ih vole.

Redovna cijena: 155,00 kn: Popust: 47%: Akcijska cijena: 83,30 kn: Dodaj u košaricu . Natalie Angier, dobitnica Pulitzerove nagrade, svojim osebujnim, lucidnim i raskošnim stilom otkriva nam najveću enigmu evolucije - žensko tijelo.

To je osobna knjiga, moj ... Nakladnička kuća Planetopija predstavlja svjetski bestseler i sada već klasik među knjigama napisanih u slavu ženskog tijela - knjigu "ŽENA : Intimna geografija" Natalie Angier, fantaziju o ženskom tijelu i umu. Predstavljanje će se održati u četvrtak, 30.

POVEZANE KNJIGE