Zauzmite se za svoje zdravlje

Zauzmite se za svoje zdravlje - Fries, James F | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fries, James F
DIMENZIJA
9,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Zauzmite se za svoje zdravlje.pdf
ISBN
7544510312447

OPIS

Ovaj cjeloviti ilustrirani vodič za medicinsku samopomoć pokriva više od 175 zdravstvenih tegoba i simptoma bolesti. Jednostavan je za uporabu čak i u kriznim situacijama. Pronađite svoju tegobu u jednom od poglavlja i pronaći ćete cjelovito objašnjenje mnogih uzroka, kao i odgovor na pitanje kako si možete olakšati tegobe liječenjem kod kuće. Priloženi će vam dijagrami pomoći da prepoznate probleme, a u mnogim je slučajevima njihovo liječenje brzo, lako i jednostavno. Plan donošenja odluka upućuje vas kad trebate otići svome liječniku. Cjelovito su opisana hitna stanja, obrazloženo je kako valja izbjegavati zdravstvene probleme, kojih 20 sredstava trebate imati u svojoj kućnoj ljekarni i objašnjeno je kako ćete najučinkovitije surađivati sa svojim liječnikom. Knjiga je u Sjedinjenim Američkim Državama prodana u više od 15 milijuna primjeraka i dobitnik je nagrade za medicinsku samopomoć.

Pogledaj sve » Mali priručnik za ... Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje .

u 11:14 764 prikaza Kupovinom od doma štedite svoje dragocjeno vrijeme, štitite svoje zdravlje i zdravlje drugih i pokazujete vrijednim prodavačima da pazite na njih. Preko interneta danas možete stvarno sve: platiti račune, kupiti bonove za mobitel, aktivirati željene mobilne tarife i pretplatiti se na streaming usluge. 1.

POVEZANE KNJIGE