Liječenje voćem i povrćem

Liječenje voćem i povrćem - Mauri, Angela Maria | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mauri, Angela Maria
DIMENZIJA
9,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Liječenje voćem i povrćem.pdf
ISBN
7233596253129

OPIS

Dobro poznavanje biljaka omogućuje nam da otkrijemo i ponovno pronađemo nove, zaboravljene ili zanemarene ukuse. Ako uzmemo u obzir da zadovoljstvo koje ova otkrića donose izravno utječu na naše zdravlje, sprječavajući i liječeći mnoge poremećaje, shvatimo da trebamo obnoviti vezu s danas ugroženom prirodom.

Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži Kakvoća kože ovisi o dva čimbenika, o tome kako efikasno jetra eliminira toksine te kako funkcionira probavni sustav. Prehrana bogata šećerima, oskudna svježim voćem i povrćem, bogata zasićenim i transmasnoćama idealan je partner lošoj koži.

Neprekidno učeći i usavršavajući se Lesinger posljednjih dvadesetak godina gotovo profesionalno izučava ljekovito bilje i prirodu tražeći najbolje i ono što ... Postoji dovoljno dokaza da zdrava prehrana bogata voćem i povrćem na bezbroj načina ima blagotvoran utjecaj na zdravlje, ali potrebna je dodatna studija kako bi se utvrdilo mogu li na prehrambene izbore utjecati različiti simptomi menopauze ", kaže dr. Stephanie Faubion, medicinska direktorica NAMS-a. Mnoge biljne vrste u sebi sadrže sastojke koji donose direktnu dobrobit našem zdravlju i organizmu.

POVEZANE KNJIGE