Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa R

Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa R - Banek, Lj. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Banek, Lj.
DIMENZIJA
4,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa R.pdf
ISBN
5590902776434

OPIS

Zanimljivo i funkcionalno usustavljena vježbenica s nizom vježbi za izgovor riječi koje sadrže glas r namijenjena je djeci predškolske i školske dobi koja imaju teškoće u izgovoru toga glasa. Nizovi primjera u kojima se glas r nalazi na različitim mjestimaglasovnoga lanca upotpunjeni su zanimljivim sličicama koje asociraju dijete na izgovor određene riječi čiji je sastavni dio i slog s glasom r. Obilje primjera, zanimljiv slikovni materijal i kratak rječnik na kraju vježbenice omogućuju kreativnu uporabuvježbenice stručnjacima logopedima, ali i roditeljima i učenicima koji samostalno žele usavršiti svoj izgovor.

Kada dijete ovlada pravilnom artikulacijom glasa R radi se diskriminacija sa glasovima L, J i V ... Opis - VJEŽBENICA ZA UVJEŽBAVANJE IZGOVORA GLASA Č I Ć. Zanimljivo i funkcionalno usustavljena vježbenica s nizom vježbi za izgovor riječi koje sadrže glasove č i ć namijenjena je djeci predškolske i školske dobi koja imaju teškoće u izgovoru tih glasova. Izgovor glasa R zahtijeva veliku pokretljivost jezika, složene i koordinisane pokrete jezičnih mišića i naročito pravilnu proporciju jezika u odnosu na ostale govorne organe.

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000652512: Glavni autor: Zanimljivo i funkcionalno usustavljena vježbenica s nizom vježbi za izgovor riječi koje sadrže glas "l" namijenjena je djeci predškolske i školske dobi koja imaju teškoće u izgovoru toga glasa. Nizovi primjera u kojima se glas "l" nalazi na različitim mje Vježbajmo glas R - Vježbajmo glasove i slova MEDO TRUBI Medo trubi Tra-ta ra-ta! Tra-ta ra-ta! Vježbajmo glas R - Vježbajmo glasove i slova - Lukin portal za djecu - Dječje pjesme i pjesmice, igre, zagonetke, priče, basne, uspavanke, crtići, crtani, brojalice i bojanke za djecu Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa R / Ljiljana Banek, Danijela Guberina ; [ilustrator Marijana Jelić] Banek, Ljiljana Zagreb : Školska knjiga, 2007 .

POVEZANE KNJIGE