Knjiga o dojenju

Knjiga o dojenju - Lothrop, Hannah | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lothrop, Hannah
DIMENZIJA
9,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga o dojenju.pdf
ISBN
9746913522501

OPIS

Knjiga o dojenju – Najiscrpniji priručnik za period dojenja Naše je tijelo na čudesan način opremljeno za dojenje djeteta. Pa ipak često čujemo da netko nije uspio dojiti. Hvala Bogu, poteškoće pri dojenju većinom počivaju na prilično konkretnim uzrocima, primjerice na nedovoljnoj podršci nakon poroda ili na zastarjelim savjetima o dojenju, no srećom to se može prevladati. U ovom iscrpnom priručniku Hannah Lothrop odgovara na temeljna pitanja pri konkretnim problemima. Ova knjiga svojim praktičnim savjetima pruža sigurnost i opuštenost, koju majke trebaju kako bi im dojenje bilo na radost. U knjizi su detaljno opisani i prirodni pomagači u procesu dojenja kao što su homeopatski pripravci, aromaterapija… Autorica neprestano naglašava kako je emocionalna stabilnost važna za refleks otpuštanja mlijeka. Dakle, ne opterećujte se i nastojte si uvijek osigurati vrijeme za opuštanje. Rani, intenzivni kontakt koji omogućuje dojenje od neprocjenjive je vrijednosti za odnos majke i djeteta te za djetetov tjelesni i emocionalni razvoj.

Opis - KNJIGA O DOJENJU. Naše je tijelo na čudesan način opremljeno za dojenje djeteta.

Sve je manje žena koje doje. U ovoj knjizi Hannah Lothrop, njemačka psihologinja, smatra da svaka žena može dojiti te da je dojenje prijeko potrebno za primjeren duhovni, emocionalni i tjelesni dječji razvoj.

POVEZANE KNJIGE