Voda i zdravlje

Voda i zdravlje - Ramacharaka, Yogi | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ramacharaka, Yogi
DIMENZIJA
6,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Voda i zdravlje.pdf
ISBN
3445911564373

OPIS

Voda i zdravlje – Indijske vježbe za pročišćenjeZa hinduskog yogina voda je velik lijek Prirode – njezina snažna obnavljajuća sila. On vjeruje u njezinu slobodnu primjenu iznutra i izvana. Prepoznaje je kao mlijeko iz grudi Majke Prirode koje je ona namijenila svojem potomstvu. Niže životinje prepoznaju to svojstvo kroz instinktivne sposobnosti, ali civilizirani je čovjek zbog svoje arogancije spreman napustiti jednostavne putove prirode te u manje jednostavnim stvarima tražiti vrijednosti i prednosti koje se nalaze u izvornim tekućinama Prirode. Pozivamo vas da na sljedećim stranicama poslušate najjednostavnija učenja hinduskih yogina o toj temi. Ne dopustite da vas jednostavnost sustava spriječi u vrednovanju njegovih prednosti. U jednostavnosti se nalazi prava vrijednost, dok je opasnost u kompliciranosti. Najbolje stvari Prirode uvijek su jednostavne i opće. Da bi ponovno otkrio ovu činjenicu, čovjek je morao prijeći mnogo tegobnih kilometara misli i eksperimenata. Nepoznati mislilac uvijek pronalazi svoj put koji vodi natrag k Prirodi.

Niže životinje prepoznaju to svojstvo kroz ... Voda i zdravlje Voda je neophodna za očuvanje zdravlja, ali su dnevne potrebe vode veoma individualne. Dobro poznavanje vašeg tela može vam u velikoj meri pomoći u odgovoru kolike su vaše dnevne potrebe za vodom.

Sastojci: 8 češnjeva belog luka. 1 litar vode.

POVEZANE KNJIGE