Psihičko liječenje

Psihičko liječenje - Ramacharaka, Yogi | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ramacharaka, Yogi
DIMENZIJA
11,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Psihičko liječenje.pdf
ISBN
5987630033786

OPIS

Ova knjiga nije zamišljena kao štivo koje će raspravljati o bolestima. Upravo suprotno. O bolestima govori što je manje moguće, nastojeći pred očima studenta držati zdravo stanje, zdrave uvijete i načine njegovog postizanja. Zato ćete u ovoj knjizi pronaći malo simptoma.Simptomi bolesti su tek različite naznake njihovog uzroka, onoga što se nalazi u pozadini, a mi vjerujemo da postoji samo jedan opći uzrok bolesti, a to je neispravan rad stanica. Drugim riječima, vjerujemo da su sve bolesti bolesti stanica. Također vjerujemo da opći tretman, izložen u povezanosti s načelima otklanja uzroke problema i dovodi do nestanka simptoma.

Bilo bi najbolje uzrok križobolje otkriti prije početka liječenja, ali često to zbog vrlo ... Psihičko liječenje. Redovna cijena: 78,75 kn: Popust: 6%: Web cijena: 74,80 kn: Dodaj u košaricu .

Autor polazi od teze da su sve bolesti - bolesti stanica. Nadzor nad stanicama koje oči... PSIHIČKO LIJEČENJE Ova knjiga nije zamišljena kao štivo koje će raspravljati o bolestima.

POVEZANE KNJIGE