Srnjak – lov na srneću divljać

Srnjak – lov na srneću divljać - Harling, Gert G. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harling, Gert G.
DIMENZIJA
11,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Srnjak – lov na srneću divljać.pdf
ISBN
7409378838634

OPIS

Jedna od najatraktivnijih vrsta lova je lov na srnjake u vrijeme parenja – uz pretpostavku da posjedujemo znanje, mnogo vježbe i iskustva, sposobnost uživljavanja i strpljenja. Lovac se koristi prirodnim i tehničkim pomagalima kako bi divljač namamio, razdražio i time utjecao na nju. Uporaba instrumenta vabilice, imitiranje srnine piske, dodatna je prednost u odnosu na samo šuljanje i čekanje za lov na divljač u vrijeme parenja.Kako se ove dvije vrste lova (šuljanje i čekanje) mogu temeljiti i na lovačkoj sreći ili instinktu, mamljenje divljači vabilicom isključuje slučajnost, ali iziskuje veliko umijeće. U ovoj knjizi Gert G. Von Harling jednostavno i razumljivo obrađuje pojedine aspekte lova na srnjaka u vrijeme parenja budući da posjeduje opsežno znanje i iskustvo. On pokazuje detaljno poznavanje biologije spomenute divljači, daje važne i praktične savjete te pravila za pripremu i lov u vrijeme parenja.

... SLP 005 - Divljač Bjelovarsko-bilogorske županije SLP 006 - TIKVEŠ 2006.

U punom je jeku lov na srnjaka. Iz lovačkih udruga s gospićkog terena stižu informacije o dobroj zastupljenosti ove divljači u ukupnoj lovno gospodarskoj osnovi.

POVEZANE KNJIGE