Muslimanski tinejđeri

Muslimanski tinejđeri - Bešir, R. Muhamed - Dr. Ekram | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bešir, R. Muhamed - Dr. Ekram
DIMENZIJA
5,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Muslimanski tinejđeri.pdf
ISBN
7428655838992

OPIS

Muslimanski tinejdžeri – današnja briga, sutrašnja nada Društvo nas uči da su tinejdžerske godine vrijeme školskih plesova, opijanja, zabavljanja, kockanja, i vrijeme u kojem otkrivamo pivo, drogu, seks, vrijeme u kojem otkrivamo sebe. Kažu nam da je to najbolje životno doba. Ova knjiga je za vas koji, uz Allahovu pomoć želite u svoje neovisne tinejdžere usaditi znanje, mudrost i dati im islamski cilj u koji će usmjeriti svoju energiju. Ovo je kjniga i za vas koji želite odgojiti djecu koja će biti sposobna odgojiti ummet.

Broj muslimana u Banja Luci smanjuje se iz dana u dan. Tako sada Teofiku Kušmiću, klesar koji proizvodi muslimanske nadgrobne spomenike ... 302 stranica Tvrdi uvez.

stoljeća, medju kojima su osobito izašli na glas Mehmed Kolak Kolaković, Ibro Topić, Hamid Kunić, Salko Vojniković-Pezić, Ibro Karabegović, Ahmet Čaušević i Bećir Islamović, imali su podpuno pravo, kada su se držali učenicima i potomcima dugoga niza svojih predhodnika. Sarajevo jest muslimanski grad: kao muslimanski počeo je nastajati gradom još prije više od pet i pol stoljeća pod Isa-begom Ishakovićem, sultanovim zapovjednikom Bosanskoga krajišta, pa blistati pod Gazi Husref-begom, i nikada od tada nije prestajao biti muslimanski. O toj tipskoj civilizacijskoj prepoznatljivosti i homogenosti ... Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet.

POVEZANE KNJIGE