Knjiga o zulumćarima

Knjiga o zulumćarima - Aziz, Sa d Juszf Muhmud ebu | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Aziz, Sa d Juszf Muhmud ebu
DIMENZIJA
9,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga o zulumćarima.pdf
ISBN
7690158113629

OPIS

Sitost od hrane, čak i ako je hrana halai, jer sitost jača strasti, a strasti su šejtanska oružja. Vehib ibnul-Verd je rekao: Doprlo je do nas da se zli Iblis prikazao Jahja ibn Zekerijja-u, alejhis-selam, i rekao mu: Želim da ti dam savjet. Lažeš, ti nećeš dati savjet, ali obavijesti me o ljudima – odgovori Jahja, alejhis-selam. Iblis mu reče: Oni su kod nas tri vrste: prva vrsta je najteža za nas. Mi se trudimo dok ga se ne domognemo i zavedemo ga. Ali on počne učiti istigfarc i kajati se (činiti tevbu) i upropasti nam sve što smo ostvarili. Zatim mu se vratimo, ali on ponovi tevbu. Mnogo patimo zbog ovakvih ljudi, jer ne gubimo nadu da ćemo ih zavesti, a ipak kod njih ne postižemo ono što želimo. Druga vrsta je pred nama kao lopta pred vašim dječacima, prevrćemo ih kako hoćemo. Oni nam neće nauditi. Treća vrsta su ljudi poput tebe, zaštićeni od grijeha. Sa njima ništa ne možemo postići. Jahja ga upita: Pa prema tome, da li si kod mene nešto postigao? Ne. osim jednom. Iznio si hranu da jedeš, a ja ti nisam prestajao otvarati apetit sve dok nisi pojeo više nego si htio. Te noći si zaspao i nisi ustao da klanjaš noćni namaz, kao što si to uvijek radio – odgovori šejtan. Jahja mu reče: Nema sumnje da se neću do sitosti najesti dok sam živ. Zli mu odgovori: Nema sumnje da poslije tebe ni jednog neću savjetovati.

Sve kontakt informacije U ovo vreme kad je istina o Srbinovim stradanjima na Kosovu i Metohiji, naročito od 1941. godine do dana današnjeg, a Jevtićeva knjiga, upravo, o tom vremenu svedoči, veoma često ličila na šaputanje gluvih, istina ovde zapisana trebalo bi da odjekne kao prasak groma i svetlost munje osvetli zatamnjene kutke naše ne tako davne prošlosti i sadašnjosti. Intelligent investitor je knjiga koja me uputila u tržište kapitala jer o tome nisam imao nikakva znanja,nakon pet-šest godina iskustva mogu reći da sam svaki put pogriješio kada se nisam vodio grahamovim sugestijama i iskustvima,jako je dobro opisao špekulantske šanse na burzi i to riječima;"Poznavao sam ih mnogo ali ne mogu se sjetiti niti jednoga tko je u konačnici zaradio na ... Sa'd Jusuf Mahmud ebu Aziz Knjiga o zulumćarima Izvor: stazomislama.com.

12 : 134 Knjiga o Isusovoj molitvi 2105. Kolin Falkoner-Anastazija 2106.

POVEZANE KNJIGE