Tajne urinoterapije

Tajne urinoterapije - Thakkar, G.K. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Thakkar, G.K.
DIMENZIJA
9,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajne urinoterapije.pdf
ISBN
6270985461923

OPIS

Prastara tehnika liječenja urinom ponovno je oživjela, a njezine bezbrojne zdravstvene prednosti potvrđuju i liječnici i pacijenti. Klinička istraživanja su potvrdila da tisuće važnih tjelesnih supstanci i hranljivih tvari koje završavaju u urinu odražavaju individualno funkcioniranje tijela određene osobe. Kada se ove supstance ponovno iskoriste, one se ponašaju kao prirodno cjepivo, antibiotici i antikancerogeni agensi; isto tako, one uspostavljaju hormonalnu ravnotežu i djeluju protiv raznih alergija. Procjenjuje se da urin sadrži u sebi tisuće biokemijskih supstanci, međutim svega 200 njih je do sada proučeno. Urin predstavlja ogromnu riznicu važnih hranljivih tvari, enzima, hormona, prirodnih antitijela i drugih imunoloških obrambenih agensa koji su od presudne važnosti za ljudsko zdravlje. Autor ove knjige, Indijac G. K. Thakkar svoj je život posvetio služenju oboljelom čovječanstvu propagiranjem urinoterapije. Sakupio je golemo praktično iskustvo u urinoterapiji liječeći tisuće pacijenata koji su patili od raznih bolesti. U ovoj knjižici opisana su sva njegova iskustva, savjeti za pojedine bolesti i povijest ove čudesne terapije.

Vidi sve knjige - Od istog autora - Prethodna Slijedeća. Sjeti se tko si ... 1978 god, bivši premijer Indije, Morarji Desai, dugogodišnji praktičar urinoterapije,koji je doživo starost od 99 godina što je pripisivao urinoterapiji, govorio je u CBS ovoj emisiji 60 Minutes o toj temi.

Живковић • Преузми. Ferel - Vakcine.pdf .

POVEZANE KNJIGE