U doba vremena

U doba vremena - Grbić, Igor | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grbić, Igor
DIMENZIJA
11,36 MB
NAZIV DATOTEKE
U doba vremena.pdf
ISBN
5601331619905

OPIS

Eseji Igora Grbića su zapanjujući uvid u jednu intelektualnu i literarnu radionicu o kojoj hrvatska literarna scena malo zna. Visoko obrazovan, najšireg obzora i ujedno intelektualno gibak i ironičan, Grbić „za sebe“, mimo neke eksplictne javne debate, piše i komentira književnost, kulturno stanje, jezik, fenomene tzv. trivijalne svakodnevnice na najvišem stilističkom i mentalnom nivou. Uvjerljivost, suveremenost, originalnost i sasvim posebno mjesto unutar suvremenog hrvtaskog literarnog esejizma osiguravaju mu njegovi najširi filološki, književni i kulturno-komparativni uvidi, kao i, vjerojatno, život i pisanje u ekscentru: u Puli, a ne u Zagrebu ili Splitu gdje se u posljednjih petnaestak godina formira i artikulira njegova književna generacija.

S druge strane, ako ... OBITELJ OKREŠA U DOBA KORONE 'Nakon dosadašnjeg užurbanog života, ovo su vremena da se zbližimo i posvetimo jedni drugima' 13.12.2020 20:42 Mladen Grubić "Za sad je riječ o 103 lokala u Zagrebu koji su potvrdili otvaranje, a više od 700 ih je u postojećim kolektivima", kazao je Letica. 'Kao u dobra stara vremena' Kaže kako će sve izgledati kao u dobra stara vremena.

Ako je idejno rješenje završeno, klijent ima vremena dobro razmisliti, pretresti vlastitu situaciju i odlučiti se u kojem trenutku želi krenuti u daljnji razvoj projekta. Valjda ovako izgleda ljubav u doba korone... vraćamo se u neka starija vremena? Čak i u ova 'luda' vremena, studentski domovi mogu biti poprište lijepih ljubavnih priča.

POVEZANE KNJIGE