Priče zaljubljenih knjiga

Priče zaljubljenih knjiga - Stahuljak, Višnja | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stahuljak, Višnja
DIMENZIJA
7,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Priče zaljubljenih knjiga.pdf
ISBN
3200049216567

OPIS

Knjiga priča Višnje Stahuljak, naše istaknute spisateljice za djecu i odrasle, sadrži neke već poznate, djeci omiljene priče poput “Kućice sa crvenim šeširom”, ali najveći dio čine dosad neobjavljene priče koje odlikuje zanimljiv, duhovit sadržaj, ali i duboko promišljanje o životu. Knjigu je ilustrirao varaždinski slikar Željko Prstec.

MARC zapis - ID: D07814 ... Ovo je nastavak spomenute priče, a u fanovima izazvao proturječne emocije. Mnogi su smatrali da je kraj prethodnog romana savršen i da ne treba dirati u to.

No ta knjiga nije imala sretan završetak pa su čitatelji bili itekako spremni pročitati još jednu priču, nadajući se da će ovaj put sve lijepo završiti. Knjiga priča Višnje Stahuljak, naše istaknute spisateljice za djecu i odrasle, sadrži neke već poznate, djeci omiljene priče poput "Kućice sa crvenim šeširom", ali najveći dio čine dosad neobjavljene priče koje odlikuje zanimljiv, duhovit sadržaj, ali i duboko promišljanje o životu. mjesec zaljubljenih u Čitanje! duboko udahnite! mjesec napetih Žanrova donosi vam popuste do 60 % na kupnju knjiga koje se Čitaju u jednom dahu! 4 knjige uz koje Ćete ove godine (doista) ostvariti svoje novogodiŠnje odluke! greta i divovi: inspirativna slikovnica o borbi grete thunberg za spas naŠeg planeta! U susret najromantičnijem prazniku, Danu zaljubljenih, Vulkan izdavaštvo za svoje verne čitaoce priprema neodoljive akcije i popuste! Od 5. do 14.

POVEZANE KNJIGE