Sestre

Sestre - Steel, Danielle | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Steel, Danielle
DIMENZIJA
3,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Sestre.pdf
ISBN
3053813279632

OPIS

Dvadesetjednogodišnja Candy – a to je ime dovoljno da svi znaju o kome se radi – živi između Pariza, Tokija i New Yorka i uživa glas jedne od najpoznatijih svjetskih manekenki… Njezina dvadesetdevetogodišnja sestra Tammy radi kao producentica trenutno najuspješnije televizijske serije, a Los Angeles i holivudske brežuljke doživljava kao svoj dom… U New Yorku živi najstarija sestra, Sabrina, ambiciozna odvjetnica kojoj su trideset i četiri godine, dok je dvadesetšestogodišnja Annie, slikarica sa stanom u Firenci, strastveno zaljubljena u svoju umjetnost…Jednog četvrtog srpnja, sestre se okupljaju u roditeljskoj kući u Connecticutu kao što to običavaju svake godine. Ali, prije nego što prođu blagdani, jedan će događaj zauvijek promijeniti njihove živote. Zahvaljujući nepogrešivom uvidu u ljudsku dušu i suosjećajnosti Danielle Steel iznijela je snažnu priču o četiri sestre koje vole i smiju se, koje se bore i pobjeđuju… i koje su međusobno povezane čvrstim nitima istoga tkanja. Miješajući na savršen način humor i dirljivost, ona nam šalje uvjerljivu poruku o krhkosti i čudesnosti života. Danielle Steel jedna je od najpoznatijih svjetskih spisateljica, sa više od 560 milijuna prodanih primjeraka knjiga u cijelom svijetu.

Za sestre Čuljak novi se svijet, nakon kobnog siječnja 1985., otvorio i zahvaljujući sređenu kanadskom socijalnom sustavu. Smiljana Srnec je krajem lipnja prošle godine na Županijskom sudu u Varaždinu nepravomoćno osuđena na 15 godina zatvora za ubojstvo sestre Jasmine Dominić. Ubojstvo se dogodilo 2000.

Slavne bogatašice odabrale su odsjesti u vili koja stoji vrtoglave 33 tisuće dolara za jednu noć, a svoj boravak ondje ovjekovječuju na Instagramu gdje ih prate stotine milijuna ljudi- doslovno. Kylie i Khloe nam očigledno najavljuju prozirne haljine kao hit ljeta 2021., a Kim uživa u ... Liječnici i sestre svjedoče da je na početku bilo zastrašujuće jer uopće nisu poznavali covid.

POVEZANE KNJIGE