Novi dizajn vrta

Novi dizajn vrta - Clifton, Joan | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Clifton, Joan
DIMENZIJA
4,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Novi dizajn vrta.pdf
ISBN
2501523775435

OPIS

Kako kreirati suvremeni vanjski životni prostor – priručnik za gradnju i transformaciju vrta, s idejama i savjetima za uređenje podova, površina, konstrukcija, namještaja, dekorativnih elemenata i ornamenata, rasvjete i vodenih detalja, prikazanih na više od 600 prelijepih fotografija – jedinstven i stilski priručnik za suvremena dizajnerska rješenja u vrtovima, dvorištima i terasama, uz korištenje kamena, drva, betona, stakla, metala, gline, sintetskih i organskih materijala – kreativne ideje za daščane podove, popločavanje i uređenje površina, pregrade, zidove i ograde, konstrukcije, stube, mostove, namještaj i spremnike – kako izraditi najornamentalnije detalje uključujući materijale za popločavanje, keramičke pločice i mozaike; lukove i pergole; kutije, cvjetne lonce i posude za sadnju; statue i skulpture; vrtnu rasvjetu; vodene detalje; i žive ornamente kao što su topijari i skulpturalne biljke – inspirativne ideje za kreiranje vrtova kroz različite stilove: formalnog ili romantičnog; mediteranskog ili japanskog; i od morske obale i prigradskih do seoskih ili suvremenih – 600 izvanrednih fotografija prikazuje mnoge vrste vrtova i drugih vanjskih prostora

[email protected] +385 (0)1 4883 544. Besplatna dostava iznad 300 kn; Tečaj dizajniranja šumskog vrta je moguće pohađati isključivo putem interneta i održavat će se interaktivno na platformi Zoom.

Drag-and-drop ili žig zajednički krajobrazne značajke, namještaj i zelenilo. Jednostavno stvaranje planova i dizajna za: Landscaping Garden Patio & Deck ... Iscijelite sami sebe.

POVEZANE KNJIGE