Bal u operi

Bal u operi - Haslinger, Josef | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Haslinger, Josef
DIMENZIJA
9,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Bal u operi.pdf
ISBN
7277500631284

OPIS

Za vrijeme televizijskog prijenosa najspektakularnije i najglamuroznije europske priredbe, bečkog Bala u operi, izveden je teroristički napad otrovnim plinom. Politička, ekonomska i estradna europska elita, tisuće ljudi koji borave u zgradi Opere umiru pred očima milijuna gledatelja. Redatelj TV-prijenosa koji je u Operi izgubio sina u svojoj privatnoj istrazi o kojoj snima i dokumentarac traži krivce za napad, ljude koji su mu uništili život. Josef Haslinger napisao je briljantan triler o terorizmu, realityju, politici. Bal u operi napeti je roman o svijetu u kojem je terorizam glavna prijetnja, a ono čega nema na malom ekranu zapravo i ne postoji. Ovaj triler istovremeno je i velika osobna drama oca koji je izgubio sina, ali prije svega to je roman koji do krajnjih granica dovodi pitanja o nama danas i ovdje. Bal u operi čita se bez daha, a kada se zna da je pisan šest godina prije 11. rujna onda zvuči kao prokleto proročanstvo svijeta dvadeset i prvog stoljeća.

Od toga čiste zarade 1,07 milijuna eura - nešto manje nego prošle godine, rekao je direktor prodaje u bečkoj Državnoj operi Thomas Platzer. Otvoren tradicionalni bal u Bečkoj državnoj operi . PXL_XIH_210220_28070328.

bal u Bečkoj državnoj operi »Wiener Opernball 2020« otvoren je u četvrtak navečer, a na njemu su se okupili brojni uglednici iz kulturnog, političkog i gospodarskog života Austrije i njihovi gosti iz inozemstva među kojima i hrvatski ministar gospodarstva Darko Horvat. Roman "Bal u operi" napeto je i zanimljivo štivo koje govori o terorističkom napadu desničara na bečku operu prigodom slavnoga Bala u operi, a Hasslinger je svojom temom i intrigantnim načinom pisanja najavio najveću opasnost dvadeset i prvog stoljeća - terorizam. Tradicionalni 64. bal u Bečkoj državnoj operi "Wiener Opernball 2020" otvoren je u četvrtak navečer, a na njemu su se okupili brojni uglednici iz kulturnog, političkog i gospodarskog života Austrije i njihovi gosti iz inozemstva među kojima i hrvatski ministar gospodarstva Darko Horvat.

POVEZANE KNJIGE