Ako se izgubiš…

Ako se izgubiš… - Moore-Mallinos, Jennifer | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moore-Mallinos, Jennifer
DIMENZIJA
9,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Ako se izgubiš….pdf
ISBN
8980676102103

OPIS

Situacija izgubljenog djeteta na javnome mjestu i nemogućnost pronalaska mame ili tate, zastrašujuće je i potencijalno vrlo opasno iskustvo za mlađu djecu. AKO SE IZGUBIŠ… pripovijeda priču o djevojčici koja se izgubila u gomili neznanaca. Plače i boji se. No ima sreće jer joj prilazi policajac. On joj pomaže u pronalasku mame i tate. AKO SE IZGUBiŠ… potiče djecu i roditelje da uvijek izaberu sigurno mjesto za susret kad god su na nekom javnom mjestu gdje je mnogo ljudi i gdje postoji mogućnost da se dijete izgubi…

Svatko ima srce svoje, srce znas da si ti srce moje!! Dodirni me ko meka pahulja, Na kraju, ako i izgubiš neke ljude kroz život - ne bediraj se, to se događa. I Hellen Keller je rekla: „Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore, ali mi prečesto gledamo u ona zatvorena da ne vidimo ona koja su se otvorila za nas".

Zbirka slikovnica namijenjenih djeci, u kojima se na primjeren način govori o stvarima i problemima koje je djeci teško riješiti,a ni roditelji i odgojitelji nisu uvijek sigurni kako pristupiti problemu. Uz ove slikovnice mnogo je ... 13 komentara za "Ako izgubiš se" marissa 10/02/2015 at 6:11 pm Permalink.

POVEZANE KNJIGE