Veliki datumi XX. stoljeća

Veliki datumi XX. stoljeća - Carbonell, Charles-Olivier | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carbonell, Charles-Olivier
DIMENZIJA
7,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Veliki datumi XX. stoljeća.pdf
ISBN
8420535414007

OPIS

Stara latinska izreka kaže: Povijest je učiteljica života. Ali, koliko se ona može primijeniti na očito ambivalentno razdoblje ljudske povijesti. XX. stoljeće je Stoljeće u kojem je ljudska noga kročila na Mjesec i u kojem je ljudski um do neslućenih granica razvio mnoga tcbnička pomagala, znanost i tehnologiju, ali i stoljeće kojeg je također obilježila pojava neslućenih mogućnosti razaranja svega onoga što je mnogim naporima stvoreno. Stoljeće mnogostruko uvećane udobnosti i blagostanja, ali i stoljeće dotada nezamislivih totalitarizama. Stoljeće čije nas nedoumice i dostignuća još uvijek prate i sada, u XXI. stoljeću.

programu RZ-u/HR-u 1989-2010. Svaka jednosatna emisija donosi životnu priču jednoga svjedoka 20.

stoljeće je stoljeće u kojem je ljudska noga kročila na Mjesec i u kojem je ljudski um do neslućenih granica razvio mnoga tcbnička pomagala, znanost i tehnologiju, ali i stoljeće kojeg je također obilježila pojava neslućenih mogućnosti razaranja svega onoga što je mnogim naporima stvoreno. VELIKI DATUMI XX. STOLJEĆA.

POVEZANE KNJIGE