Psihičke posljedice traume

Psihičke posljedice traume - Lončar, Mladen Henigsberg, Neven isur. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lončar, Mladen Henigsberg, Neven isur.
DIMENZIJA
6,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Psihičke posljedice traume.pdf
ISBN
6704810067742

OPIS

Urednici ove knjige su skupili vrijedne priloge svjetski poznatih stručnjaka i vodećih stručnjaka u Hrvatskoj o različitim aspektima PTSP-a. Ti nam prilozi omogućuju da se upoznamo sa situacijom u svijetu i sa znanstvenim radovima o PTSP-u u različitim zemljama, da čitamo o iskustvima u Hrvatskoj i da učimo o metodama liječenja i o drugim oblicima pomoći bolesnicima u njihovoj sredini. Ovaj vrijedan udžbenik će zasigurno naći široku primjenu u Hrvatskoj i pomoći će ne samo stručnjacima na području duševnoga zdravlja nego i svi oni koji mogu pomoći bolesnicima koji pate od PTSP-a, koristeći se preporukama i znanjem opisanim u ovoj knjizi.

49-54 CROSBI ID: 335314 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca Psihičke posljedice traume Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

... još od Domovinskog rata, prenošenje te traume kroz generacije, nas čini sve manje rezilijentnima, manje otpornima na nošenje sa stresom i traumama.

POVEZANE KNJIGE