Preuzimanje i spajanje poduzeća

Preuzimanje i spajanje poduzeća - Harding, David | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harding, David
DIMENZIJA
6,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Preuzimanje i spajanje poduzeća.pdf
ISBN
6672414439364

OPIS

Četiri presudne odluke kojima stvarate ili prekidate posao David Harding i Sam Rovit, koautori knjige Preuzimanje i spajanje poduzeća, pružili su cjelovito osobno iskustvo u složenom postupku preuzimanja i spajanja više od stotinu poduzeća. Ova knjiga daje odgovorna ključna pitanja: Hoće li pripajanje poduzeća unaprijediti buduće poslovanje? Zašto i u kojim slučajevima pripajanje poduzeća podiže novostvorenu vrijednost poduzeća? Kada je najbolji trenutak za početak spajanja poduzeća? Kako treba rješavati probleme koji nastanu kada stvari ne krenu kako je planirano? Svaki od odgovora na ova pitanja popraćen je empirijskim istraživanjima koja nose podatke o konkretnim odlukama. Preuzimanje i spajanje poduzeća je izvorni udžbenik koji je nastao na temelju stečenog iskustva iz stotinu akvizicijskih, fuzijskih i transakcijskih poslova. Nadamo se da će ova knjiga pomoći novim generacijama menadžera koji se namjeravaju baviti ili se već bave fuzijom poduzeća, kako bi izbjegli brojne zamke u složenom postupku spajanja poduzeća.

tradicionalno savjetovanje Hrvatskog društva ekonomista "Ekonomska politika Hrvatske u 2004." / urednički odbor (ur.). Opatija: HDE, 2003.

Ta je igra komplicirana i dinamična. Ponekad je vrlo isplativa.

POVEZANE KNJIGE