Napredni tečaj francuskog jezika

Napredni tečaj francuskog jezika PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Napredni tečaj francuskog jezika.pdf
ISBN
1069264289584

OPIS

Već poznajete osnove stranog jezika, ali biste svoje znanje rado nadogradili? PONS napredni tečaj kao nastavak PONS početnog audio tečaja tada je pravi proizvod za Vas. Zahvaljujući suvremenim metodama, moći ćete vježbati razgovor i razumijevanje, slično kao što biste to činili u kontaktu s nekim iz određene strane zemlje, odnosno sa svima onima kojima je taj strani jezik materinski, i istodobno se usavršavati u pisanju i čitanju. Osim toga, gramatička će Vam se pravila otkrivati sama od sebe, obogatit ćete svoj fond riječi i doznat ćete dragocjene podatke o kulturi zemlje čiji jezik učite

FRANCUSK I je romanski jezik koji se prvenstveno koristi u Francuskoj i njezinim prekomorskim departmanima i teritorijima, u Belgiji, Luksemburgu, Monaku, Švicarskoj i Kanadi (u pokrajini Québec), te u bivšim francuskim i belgijskim kolonijama. Njime se koristi 77 milijuna govornika kao prvim jezikom i 52 milijuna kao drugim jezikom, pa je s ukupno ... book 2 Brzo i jednostavno učiti s jezičkim tečajem francuski od "50 languages" Francuski spada u romanske jezike.To znači da se razvio iz latinskog.

Svaki polaznik dobiva besplatno 10 sati nastave koja traje od 2. do 6.

POVEZANE KNJIGE