Vjenčanje s Buddhom

Vjenčanje s Buddhom - Hui, Wei | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hui, Wei
DIMENZIJA
9,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Vjenčanje s Buddhom.pdf
ISBN
9652626121151

OPIS

Novi roman autorice svjetskog bestselera Šangaj baby prodanog u više od 6 milijuna primjeraka.Vjenčanje s Buddhom, još jedna priča o žudnji i strastvenom životu, drugi je poluautobiografski roman kineske spisateljice Wei Hui i svojevrsni nastavak romana Šangaj baby, bestselera koji je svojedobno bio zabranjen u Kini zbog opscenosti. Kao i u romanu Šangaj baby, glavni lik je, uspješna mlada spisateljica Coco koja se iz Šanagaj seli u New York. Život će ju povesti putom ljubavi, žudnje i spiritualnog buđenja. Na Manhattanu će upoznati Mujua i oni će se upustiti u eksperimente istražujući vlastite žudnje u svakoj zamislivoj situaciji. No tu će vezu pokvariti glamurozni i nepodnošljivo privlačni Nick iz New Yorka. Uplevši se u ljubavni trokut Coco se vraća u Kinu, ali ne u Šangaj nego na rodni otočić Putu, gdje će naposljetku pronaći unutarnji mir. No po povratku u Šangaj, pronaći će je i Muju i Nick i Coco će još jednom pasti u ralje strast i to s dva muškarca. Nakon tih afera Coco otkriva da je trudna ali bez ikakve ideje tko bi mogao biti djetetov otac, Muju ili Nick.

Sve kontakt informacije Kada mladenci počnu stavljati cijene i brojke na papir, rijetki su oni koji ne gledaju izračun potrebnog budžeta sa nevjericom. U ovom članku dajemo vam savjete gdje sve možete uštedjeti po stotinu, pet stotina ili čak hiljadu eura po određenoj usluzi kod organizacije vjenčanja.

Vjenčanje s Buddhom. 60,00 kn Dodaj u košaricu.

POVEZANE KNJIGE