Vodič za razumijevanje novca

Vodič za razumijevanje novca - Santini, Guste | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Santini, Guste
DIMENZIJA
11,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodič za razumijevanje novca.pdf
ISBN
9211290277567

OPIS

Osobne financije i novac Postoje brojni načini rješavanja financijskih problema. Na žalost, većina se ljudi koriste standardnim formulama rješavanja životnih problema: puno rada, plaćanja računa, zaduživanje. Oni, uglavnom, čekaju pravu priliku ne shvaćajući da im ona često bljeska ispred očiju, a nisu je u stanju prepoznati. Financije su najveća i najbrža igra na svijetu. Tegobna, ne samo korisna već i zabavna. Postanite njezin aktivni sudionik. Poboljšajte svoju financijsku inteligenciju razvijajući najmoćniju aktivu koju imate – svoj um. Pripadate li u skupinu onih koji su (pomoću Vodiča za razumijevanje osobnih financija) kročili kroz vrata prilika i mogućih uspjeha, ova knjiga vaš je sljedeći korak da sigurno koračate tim svijetom! Pomoći će vam da shvatite poreze i porezni sustav, sva ta davanja koja određuje država i determinira vaš život. Razmislite, tisuću kvadrilijuna (brojka 1 sa 27 nula!) atoma u bilijunima stanica samo čeka da ih usmjerite. Jeste li voljni iskoristiti takvu atomsku snagu? Ako pak smatrate da je lakše samo zaposliti se i raditi za novac ili nemate vremena za razvoj svog financijskog duha, nema smisla da je čitate ovu knjigu. Pomirite se sa sudbinom da će vas novac zaobilaziti. Umjesto da on radi za vas, vi ćete raditi za njega.

Za one koji su željni znanja i žele steći kontrolu nad svojim novcem, zanima ih kako se novac mijenja, kroz vrijeme i kako vrijeme utječe ... Knjigolov - online knjižara: Rifin, Guste Santini, Neven Vidaković, Vodič za razumijevanje novca Vodič 01 za razumijevanje osobnih financija novcem. Živeći u uvjerenju da će više novca riješiti probleme, njihovi troškovi utrkuju se s njihovim prihodima, nikada ne dopuštajući ulaganja koja donose profit.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

POVEZANE KNJIGE