Ljubav – knjižica na dar

Ljubav – knjižica na dar - Exley, Helen | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Exley, Helen
DIMENZIJA
5,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubav – knjižica na dar.pdf
ISBN
6476036598904

OPIS

U želji da bude ugodna za darivanje, kao i za primanje, svaka je knjižica pomno stvarana kao uistinu vrijedan dar. Veselo ilustrirane i moderno dizajnirane, s iskričavom naslovnicom, ovo su knjižice na dar nekome uistinu posebnom. Ljubav je nevjerojatna. Čista. Nježna. Prepuna čuda. I nezaustavljiva u svojoj zagonetnosti i moći.

Ljubav je kao rijeka, ako život ponekad na nju i baci kamen, ona će se za trenutak namreškati, ali će je njezina snažna struja uvijek ispraviti u željenom smjeru. Nepoznati autor Stopostotna kontrola života nije moguća, a toga se svi jako bojimo. Želim podijeliti tu ljubav sa vama, upoznati vas sa svojim hobijima i interesovanjima.

Svim čitateljima 24sata u srijedu, 26. veljače poklanjamo kontitentalni i mediteranski peludni kalendar ... Ova je malena knjižica želja za svu sreću svijeta! Knjižica koja će Vam poželjeti ljubav, duboki osobni mir, smijeh i rad koji donosi nagradu.

POVEZANE KNJIGE