Život na onoj strani

Život na onoj strani - Browne, Sylvia | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Browne, Sylvia
DIMENZIJA
7,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Život na onoj strani.pdf
ISBN
8404379149919

OPIS

Vjerujem u Onu Stranu i vječnost duše… tim riječima poznata vidovnjakinja i spisateljica Sylvia Browne započinje svoju jedinstvenu knjigu o onome što nas čeka nakon što umremo – knjigu Život na onoj strani.Po prvi puta susrećemo se s detaljnim opisom tog predivnog mjesta gdje nas strpljivo čekaju svi naši dragi koji su nas već napustili. Vještim i pristupačnim načinom vodi nas kroz prošle živote na kružno putovanje s ovog svijeta na Onu stranu, te nam opisuje bića koja tamo obitavaju, poslove, mjesta i krajolik koji nas tamo očekuje.

Kroz celu knjigu Silvija se isključivo služi svojim i iskustvima svojih klijenata, koje je sama provela ... Život na onoj strani-silvija braun,nova,stanje(5+) nova knjiga-nekoriscena, originalno izdanje, kupljeno od izdavaca!fenomenalna knjiga, cita se bez Na Velké Javorině se zima ještě drží, ale v nížinách se už o naši přízeň uchází jarní teploty a sluníčko už není zubaté. Posel jara - sněženka Únor pomalu končí a jaro už se, zde pod Javorinú, hlásí ke slovu.

VJEŠTO NAS VODI KROZ PROŠLE ŽIVOTE, HIPNOZE, OPISE "ONE STRANE", TE ZAŠTO SE SVI MI VRAĆAMO NA ONU STRANU. KROZ CIJELU KNJIGU SYVIA BROWNE SLUŽI SE ISKLJUČIVO SVOJIM I ISKUSTVIMA SVOJIH KLIJENATA KOJE JE SAMA PROVELA KROZ REGRESIJU, SPIRITUALNE SEANSE ... Život na Onoj strani jedinstvena je knjiga o onome što nas čeka nakon što umremo.

POVEZANE KNJIGE