Poziv na obraćenje

Poziv na obraćenje - Wallis, Jim | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wallis, Jim
DIMENZIJA
11,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Poziv na obraćenje.pdf
ISBN
1214576761081

OPIS

Zašto je vjera uvijek osobna, ali nikad privatna Snažan glas na raskrižjima vjere i politike upućuje proročki poziv za naše vrijeme: suočeni sa sve većim ponorom između bogatih i siromašnih, izloženi stalnim pozivima na oprez od strane nacionalne sigurnosti koji nam neprestano povećavaju stres, oporezivani od vlasti koje troše milijarde dolara za rat, ima li još uopće nade? U ovom prerađenom i dopunjenom izdanju svojega klasičnog djela Jim Wallis ozbiljno kritizira suvremenu kulturu i politiku, nastoji nas primjerima potaknuli da promijenimo način razmišljanja i ukazuje na rješenje sadašnjih društvenih i političkih dilema. Suočeni sa sve većim ponorom između bogatih i siromašnih, izloženi stalnim pozivima na oprez, oporezivani od vlada koji troše milijarde na rat, ima li još uopće nade? U prerađenom i dopunjenom izdanju svog klasičnog djela Jim Wallis ozbiljno kritizira suvremenu kulturu i politiku, nastoji nas primjerima potaknuti da promijenimo način razmišljanja i ukazuje na rješenje sadašnjih društvenih i političkih dilema.

Često sam idealizirao poziv ribara. Faustina Kowalska. Ova je knjiga, ponavljam, jer je važno ponoviti, dar jednoga grešnika drugim grešnicima, a ujedno i poziv na obraćenje i meni, i čitateljima jer sve nam govori kako je grijeh zapravo smrt, a življenje grijeha nesretnost u kojemu nema blagoslova, mira, ni radosti.

Poziv na ozbiljnost bio je Naša nebeska Majka stalno nas poziva kako bi što bolje iskoristili ovo milosno vrijeme. Njen neumorni poziv na mir zapravo je poziv na svakodnevno obraćenje, molitvu srcem, čvrstu vjeru i post.

POVEZANE KNJIGE