Hotimično iskustvo – knjiga druga

Hotimično iskustvo – knjiga druga - Desnica, Vladan | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Desnica, Vladan
DIMENZIJA
3,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Hotimično iskustvo – knjiga druga.pdf
ISBN
6923601871042

OPIS

U drugom tomu knjige Hotimčno iskustvo – diskurzivna proza Vladana Desnice objavljuje se raznolika građa, za autorova života objavljena i neobjavljena: intervjui i razgovori vođeni u različitim situacijama (nakon javnih predavanja, zakazani i spontani itd.), dio iz autorove zaostavštine pri čemu se mora naglasiti da se objavljuju samo dva teksta iz inače bogate korespondencije, jer je korespondencija građa koju treba prirediti. Prvi je dio knjige tako rezerviran za autentičan autorov glas, a drugi za sve one sadržaje koji upućuju na primarni autorov stvaralački kontekst (popis kućne biblioteke, popis njegove fonoteke) te opisuju autorove diskurzivne tekstove – popis autora koje je Desnica spominjao u svojim diskurzivnim tekstovima, indeks pojmova u preciznom metajezičnom značenju, ali i popis autorovih izraza kojima se služio u svojoj diskurzivnoj prozi, bibliografija autorovih diskurzivnih tekstova, bibliografija radova o Desničinim diskurzivnim tekstovima. Dušan Marinković

Zagreb: V.B.Z. - Prosvjeta, 2006., 52-53.) * „Dalmacija i Mediteran i mediteransko podneblje su jako mnogo utjecali na mene.

Interested in flipbooks about Primite Duha Svetoga - priručnik za krizmanike? Check more flip ebooks related to Primite Duha Svetoga - priručnik za krizmanike of zupna.kateheza. Share Primite Duha Svetoga - priručnik za krizmanike everywhere for free. Ivan Pavao II.

POVEZANE KNJIGE