Kako su moji roditelji zaboravili biti prijatelji

Kako su moji roditelji zaboravili biti prijatelji - Moore-Mallinos, Jennifer | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moore-Mallinos, Jennifer
DIMENZIJA
7,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako su moji roditelji zaboravili biti prijatelji.pdf
ISBN
8573953467795

OPIS

Moji su roditelji bili dobri prijatelji i ja sam zbog toga bila jako sretna. Sve smo radili zajedno. No, stvari su se počele mijenjati. Moji su roditelji postali tužni i često su se svađali. Mislila sam da sam ja kriva što moji roditelji više nisu prijatelji… Slikovnica namijenjenih djeci, u kojoj se na primjeren način govori o stvarima i problemima koje je djeci teško riješiti, a ni roditelji i odgojitelji nisu uvijek sigurni kako pristupiti problemu. Uz ovu slikovnicu mnogo je lakše djetetu objasniti ovu tešku temu, koja ponekad zbunjuju i odrasle. Odraslima je posebno namijenjen dodatak za roditelje.

Na raspolaganju će biti 150.000 doza cjepiva AstraZenece Djeca su posebno ranjiva skupina kad je strah od potresa i stres u pitanju. Stoga, evo nekoliko savjeta Centra za rehabilitaciju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu kako biti podrška djetetu u nošenju sa strahom od potresa.

Moji su roditelji bili dobri prijatelji i ja sam zbog toga bila jako sretna. Sve smo radili zajedno.

POVEZANE KNJIGE