Mentalne mape u poslu

Mentalne mape u poslu - Buzan, Tony | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buzan, Tony
DIMENZIJA
9,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Mentalne mape u poslu.pdf
ISBN
2423954189821

OPIS

Kako biti najbolji u svom poslu U ovoj knjizi ćete doznati kako možete pronaći novi pristup rješavanju problema u svom poslu, sa što manje izgubljenog vremena, savršeno planirati, voditi svoj tim do uspjeha, uspješno izraditi prezentacije, rješavati nesuglasice između vaših zaposlenika i pronaći savršeno rješenje za ravnotežu u privatnom i profesionalnom životu. Školski sustavi i mnoge radne sredine prepoznaju, potiču i nagrađuju ukalupljene linearne sustave mišljenja, zaključivanja i odlučivanja. Nasuprot tome biti kreativan postaje imperativ u užurbanom poslovnom svijetu s ciljem što bržeg osmišljavanja i plasiranja novih proizvoda i usluga. Upotrebom mentalnih mapa pri bilježenju vlastitih i tuđih ideja potiče se kreativan način mišljenja i povezivanje činjenica u smislene cjeline što rezultira dobivanjem cjelokupne, šire slike o određenoj materiji i konkretnim problemima. Tvrtkama koje svoj razvoj i opstanak temelje na znanju zaposlenika, mentalne mape mogu poslužiti kao alat za stvaranje i širenje znanja unutar radne sredine.

Lako se nauče, motiviraju za rad i potiču razvoj pojedinca i zajednice. Tehnika izrade mentalnih mapa je sljedeća : Mentalne mape u poslu.

Od kratkorčnih i jednostavnih pa sve do složenih i velikih problema koji mogu uvelike zasmetati razvoju tvrtke. U oba slučaja, nakon identificiranja problema, upravo nam mentalne mape mogu pomoći u pronalaženju puta prema optimalnom rješenju. Mentalne mape olakšavaju dosjećanje i ponavljanje.

POVEZANE KNJIGE