Sreća jest!

Sreća jest! - Shea, Shawn Christopher | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Shea, Shawn Christopher
DIMENZIJA
9,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Sreća jest!.pdf
ISBN
9603970985386

OPIS

Shawn Christopher Shea, pionir na području psihijatrije, vedrim i osvježavajuće suvremenim stilom otkriva nam gdje ćemo pronaći sreću. Ovom iznimno zabavnom i nadahnuto pisanom knjigom, Shawn Christopher Shea nas vodi na izazovno putovanje u svijet primjenjene duhovnosti i svakodnevne psihologije. Crpeći iz više od dvadeset godina kliničkog iskustva, pedeset godina plovidbe životnim usponima i padovima te života niza mislioca od Alberta Einsteina do Dalaj lame, autor nam pokazuje kako možemo pronaći sreću. Nezadovoljan uobičajenim poimanjem sreće kao prolaznog trenutka, Shea traga za otpornijim doživljajem sreće koji može biti prisutan čak i u razdobljima stresa, gubitka i patnje. Napisani jezgrovito, duhovito i neodoljivo razigrano, njegovi nas iznenađujući odgovori na teška pitanja oduševljavaju svojom kreativnošću te domišljatošću, predstavljajući neprocjenjivo vrijedna oruđa za pronalaženje vlastitih, jedinstvenih odgovora na zagonetku sreće! Izvanredno ostvarenje – sjajan spoj znanosti, filozofije, kliničkih saznanja i anegdota iz vlastitog života. Koristeći ugodan, zanimljiv i nevjerojatno djelotvoran stil, Shea je stvorio knjigu koja će imati snažan utjecaj te promijeniti mnoge živote. Ostat će vam u sjećanju, izazivati vas i promijeniti vaš svjetonazor.Dr. M. David Ruud, profesor na Sveučilištu Baylor

Sreća je jedna od onih istočnjačkih riječi koje su najvažnije od svih riječi, a za koje nitko ne zna što točno znače. Sreća je pak nešto drugo, ona je prirodno stanje čovjekove duše, sreća se ne osvaja niti se dostiže, ona se živi svakim udahom i otkucajem srca. Da bi pronašli sreću potrebno je prvo da ju odvojimo od zadovoljstva, jer sreća koja dolazi samo nakon zadovoljstva nije sreća uopće, to je tek kemijska reakcija ushićenosti zbog trenutne ... Suština jest u tome da sami otkrijemo što je to što nas ispunjava.

Ako nas krene sreća, možda bi uskoro mogla završiti i cijela ova noćna mora. Sreća je kad shvatiš da se oko nekih stvari ne isplati živcirati. Nešto u ovom životu jest u tvojim rukama, neke stvari jednostavno nisu i moš ga jebat.

POVEZANE KNJIGE