Karte tarot svjetlost duše

Karte tarot svjetlost duše Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Karte tarot svjetlost duše.pdf
ISBN
5650136806741

OPIS

Tarot Svjetlost duše je garnitura u klasičnoj formi. U velikim arkanama i dvorskim kartama vjerno slijedi tradiciju, a numerirane male arkane prilagođene su duhu današnjeg vremena na način da su na tim kartama istaknuta imena, odnosno značenja karata sažeta u jednom pojmu. Temelj ove garniture je klasični likovni izražaj, slike u tehnici uljanim bojama po tradicionalnom običaju da se garniture tarota slikaju ljudskom rukom. Radi se o prvoj hrvatskoj garnituri tarot karata. U prvoj verziji ove garniture nazivi karata tiskani su na engleskom i hrvatskom jeziku. Simboli i nazivi karta tiskani su pri dnu svake karte radi bolje preglednosti. Svih 78 karata sadrži jedinstvenu umjetničku ilustraciju autora akademskog slikara Svena Nemeta, a set ima certifikat Hrvatskog društva likovnih umjetnika da su ilustracije na kartama umjetničko djelo. Kada kupujete Tarot Svjetlost duše, kupujete umjetničko djelo vječne vrijednosti. Ovo je prva garnitura tarota u svijetu na kojoj su nazivi i značenja karata tiskani (uz engleski) na hrvatskom jeziku, i jedina u Hrvatskoj sa certifikatom umjetničkog djela. Ljubav i mržnja, hrabrost i strah, sreća i bol – karte Tarota Svjetlost duše govore o duši, o tijelu, o životu. Sve što Vam se ikada dogodilo, ovo što Vam se sada događa i ono što će se tek dogoditi – zapisano je u 78 jedinstvenih karata. Ovaj tarot stoji na svjetlosti, živi od svjetlosti i brani svjetlost, ali dobro poznaje i tamnu stranu duša i svijeta.

Na ovom nivou sve četiri funkcije psihe (intuicija, osjećaj, mišljenje i osjet) usklađuju se u optimalnim omjerima za ... Spona s astrologijom: Djevica, Merkur. Tradicionalno značenje: Uzmak, razmišljanje, unutarnje propitivanje.

Simbolizam i opis tarot karte. Tarot karta Pustinjak je najčešće na slici prikazan kao stari bradati čovjek koji nosi skromni haljetak.

POVEZANE KNJIGE