Hrvatske slastice

Hrvatske slastice - Šimonović, Bruno | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šimonović, Bruno
DIMENZIJA
4,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatske slastice.pdf
ISBN
1678548360350

OPIS

HRVATSKE SLASTICE predstavljaju Vam 40 prepoznatljivih kolača i slastica, tradicionalno prisutnih u hrvatskoj nacionalnoj kuhinji. Gotovo je nemoguće osmisliti dobar obiteljski ili svečani ručak bez ukusnog, slatkog deserta. Slatke delikatese koje se već dugi niz desetljeća, iz generacije u generaciju, iznose na stol, plijene svojim izgledom i bude u nama sjećanja na nezaboravne okuse. U ovoj ćete knjizi pronaći kolače koji se od starina pripremaju u našim domovima, kao i neke novije recepte, prilagođene današnjici. Svaki je recept popraćen slikama koje prikazuju izradu kolača, a tekstualne su upute prilagođene čak i kulinarskom početniku. Uspjeh, stoga, ne može izostati, a pred Vama, članovima Vaše obitelji i prijateljima, otvorit će se čarobni svijet domaćih slastica. Dobar tek! preko 200 fotografija u boji korak po korak

Kuhinja u unutrašnjosti ima više sličnosti s austrougarskom kuhinjom i ponegdje turskom kuhinjom.Na hrvatskom Jadranu su vidljivi utjecaji antičke i ilirske kuhinje, a kasnije i mediteranske kuhinje, poglavito talijanske, mađarske, austrijske i francuske ... HRVATSKE SLASTICE predstavljaju Vam 40 prepoznatljivih kolača i slastica, tradicionalno prisutnih u hrvatskoj nacionalnoj kuhinji. Gotovo je nemoguće osmisliti dobar obiteljski ili svečani ručak bez ukusnog, slatkog deserta.

Danas se nekako svi pribojavamo masnoća, ... Originalni recepti za najbolje slastice Hrvatske Kategorija: Hrvatska kuhinja desert recept U svom bogatom i različitom kulinarskom podneblju Hrvatska nudi savršene domaće specijalitete i tradicionalne slastice koje obožavaju sami Hrvati , ali i svi koji posjete zemlju s bogatom trpezom kakva je Hrvatska. Orahnjača, makovnjača i doboš torta neki su od 50 hrvatskih slastica koje je Andrea Pisac prevela na engleski. Svih 50 recepata prati čak 515 fotografija koje prikazuju svaki korak izrade, kaže autorica Slastice su emocije, a one su najbolji način povezivanja između prošlosti, sadašnjosti i ... HRVATSKE SLASTICE predstavljaju Vam 40 prepoznatljivih kolača i slastica, tradicionalno prisutnih u hrvatskoj nacionalnoj kuhinji.

POVEZANE KNJIGE