Sastavljanje orfeja

Sastavljanje orfeja - Paljetak, Luka | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Paljetak, Luka
DIMENZIJA
9,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Sastavljanje orfeja.pdf
ISBN
5198681131304

OPIS

U Biblioteci Razotkrivanja, čiji naslov obećava zahtjevno i provokativno štivo, još jedna takva knjiga. Sastavljanje Orfeja Luka Paljetka, prava je povlastica za Biblioteku Razotkrivanja ali i poslastica za sve ljubitelje knjige i zaljubljenike u čaroliju riječi i stiha. Jedan od najvećih majstora stihovane forme, virtuozan prevoditelj, esejist, feljtonist, dramatičar, antologičar, pisac za djecu te likovni kritičar, autor pedesetak knjiga i dobitnik isto toliko nagrada, podario nam je višedijelnu knjigu sastavljenu od tekstova nastalih u različito vrijeme i za različite svrhe. Poneki nisu nikad bili objavljeni. Knjiga je podijeljena u pet poglavlja (Studije 1. i 2.,Drame, Pjesme,Ogledi) koji zajedno sa predgovorom čine iznimno zanimljivo (i poučno) štivo. Urednica Nives Tomašević

Adam ARIST boga bolje bude budući čak čemu čini čovjek ćemo dakako dakle dalje dana danas djela doba dobro dosta dragi druge drugi drugo Držić dvije ERIKA glas GOSPODIN BERT GOSPOĐICA N. N.

Završio je Učiteljsku školu u Dubrovniku. Na Filozofskom fakultetu u Zadru diplomirao je kroatistiku i anglistiku. Pregledajte cjelokupnu ponudu autora Luko Paljetak.

POVEZANE KNJIGE