Novi financijski poredak

Novi financijski poredak - Shiller, Robert | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Shiller, Robert
DIMENZIJA
9,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Novi financijski poredak.pdf
ISBN
8826534046996

OPIS

U Novom financijskom poretku Shiller nam kazuje kako inovacije u upravljanju rizikom mogu poboljšati živote ne samo bogatoj nego i siromašnoj i srednjoj klasi, štiteći nas od najozbiljnijih rizika s kojima se suočavamo. U ovoj se briljantnoj knjizi nalazi ponešto za svakoga. On predviđa kamo će ići financijska tržišta u nadolazećem stoljeću. Shiller je realni vizionar, ova će knjiga biti široko čitana i raspravljana. Ona predlaže lijek za situaciju koja vapi za liječenjem: živimo u doba velikoga materijalnog bogatstva, ali jednako tako velike ekonomske nesigurnosti. Robert J. Shiller je profesor ekonomije na Sveučilištu Yale. Autor je knjiga Market Volatility (1989.), Macro Markets (1993.) i Irrational Exuberance (2000.).

Fotografija vijesti (Arhiva) Više o Nicolas Sarkozy, Europska unija, EU, Angela Merkel, Gordon Brown, MMF, Jose Manuel Barroso, G20, financijski poredak, U ovoj se briljantnoj knjizi nalazi ponešto za svakoga. On predviđa kamo će ići financijska tržišta u nadolazećem stoljeću. autor: Robert J.

Opis; Dodatne informacije; Opis. Iz sadržaja: Obećanje ekonomske sigurnosti / Ekonomski rizici u napredujućem svijetu (Kako je svijet mogao izgledati od 1950.

POVEZANE KNJIGE