Početni tečaj – njemački jezik 4.izd.

Početni tečaj – njemački jezik 4.izd. Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Početni tečaj – njemački jezik 4.izd..pdf
ISBN
7798679681888

OPIS

Želite brzo naučiti njemački jezik, ali nemate vremena za pohađanje tečaja? Ili želite da osvježite svoje znanje kod kuće, na moru, na planini ili na putu do posla? Zahvaljujući modernim metodama moći ćete da vježbate konverzaciju i razumijevanje, slično kao što biste i u kontaktu sa nekim iz Njemačke odnosno svima onima kojima je njemački jezik materinji, i istovremeno se usavršavate u pisanju i čitanju. Pored toga, gramatička pravila će Vam se otkrivati sama od sebe, obogatiti ćete svoj fond riječi i, usvajati ćete dragocjene podatke o kulturi zemlje čiji jezik učite. Odlike tečaja su: jasne i pregledne lekcije razumljiva pojašnjenja gramatike i raznovrsne vježbe za uvježbavanje rječnika poučne informacije o zemljama njemačkog govornog područja zanimljive ilustracije i fotografije. Komplet sadrži: 3 audio CD-a s dijalozima i rječnikom Putni CD pomoću kojeg ponavljate već naučeno udžbenik u boji (176 stranica) priručnik (80 stranica)

Njemački jezik, Tečajevi jezika. brzi tečaj njemačkog, doktor, gripa, ... Albanski jezik koristi latinična slova.

Sve lekcije prati originalni tekst s prijevodom na hrvatski jezik. Pored ... Želite brzo naučiti talijanski jezik, ali nemate vremena za pohađanje tečaja?! Ili želite osvježiti svoje znanje kod kuće, na moru, u planini ili na putu do posla? Zahvaljujući suvremenim metodama, moći ćete vježbati komunikaciju i razumijevanje i istodobno se usavršavati u pisanju i čitanju, slično kao što biste to činili u kontaktu s nekim iz Španjolske, odnosno sa svima Početni tečajevi japanskog u jesenskom semestru: Jesenski početni tečaj japanskog u školi: srijedom od 20:30 - 22:00 .

POVEZANE KNJIGE