Sačmarice i druge lovačke puške – enciklopedija

Sačmarice i druge lovačke puške – enciklopedija - Hartnik, A.E. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hartnik, A.E.
DIMENZIJA
7,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Sačmarice i druge lovačke puške – enciklopedija.pdf
ISBN
3867261445684

OPIS

Vatreno oružje oduvijek je oduševljavalo ljude. Tijekom stoljeća puške su se koristile za ratovanje, lov i sport. Ova je enciklopedija istinski katalog modernih puška sačmarica.Činjenica da je autor ove knjige stručnjak za oružije, daje joj vjerodostojnost važnu svakom profesionalcu, vladinim službama te svima koji na bilo koji način dolaze u dodir sa vatrenim oružjem.Ova neizostavna enciklopedija sačmarica i drugog lovačkog oružja sastavljena je posebno za ljubitelje oružja, vlasnike oružja, sakupljače i vladine službe.

E. HARTINK Izdanje: 320 stranica, tvrdi uvez Izdavač: Veble commerce p.o.

Brojni su dokazi da su braća Earp tijekom obračuna kod O.K. Corrala koristila skraćene sačmarice položare (s dvjema cijevima jednom kraj druge) Colt Model 1878. Zakona o oružju te u koju kategoriju oružja spadaju sačmarice i kombinacije sačmarica i karabina, 2.

POVEZANE KNJIGE