Otporna djeca

Otporna djeca - Brooks, Robert | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brooks, Robert
DIMENZIJA
11,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Otporna djeca.pdf
ISBN
6242782234689

OPIS

Njegovanje djetetove snage, nade i optimizmaPromišljena i zdrava u svom pristupu, praktična i jasna u svojim prijedlozima, izravna i ohrabrujuća u svom tonu, knjiga OTPORNA DJECA savršen je izbor za roditelje koji traže odgojnu metodu kako bi pomogli svojoj djecu da izrastu u zdrave, sretne, zrele odrasle osobe pune ljubavi. Upravo će čitanje ove knjige osposobiti roditelje da budu otporni i da tu osobinu presade u umove i duh svojega potomstva. Ovo je obvezna lektira za svakog roditelja koji želi da mu djeca preuzmu kontrolu nad svojim životima, a ne da njihovi životi preuzme kontrolu nad njima. Najveća prednost ove knjige je poticanje roditelja na razmišljanje o odnosu s djecom, poticanje poštovanja prema djeci i slavljenje roditeljstva uz priznavanje njegova teškog i odgovornog zadatka.To je knjiga koja roditelje potiče na traženje jakih strana u djece, i nudi im primjere nesavršene djece koja postaju sretna kada su bezuvjetno voljena, poštovana, viđena i samoaktualizirana u bilo kojem području svoga interesa. Velika je vrijednost ove knjige i poticanje na prirodno savezništvo roditelja i škole koje je u praksi često zapostavljeno ili Čak pretvoreno u svoju suprotnost. Zato se nadam da će knjigu brižljivo pročitati sadašnji i budući nastavnici koji su i sami (ili će biti) i roditelji.

Njegovanje djetetove snage, nade i optimizma. Biblioteka Putokazi.

PRODUŽENO DJETINJSTVO . Fenomen vremena u kojem živimo, zašto se mladi od 30 godina ne odvajaju od roditelja 09.09.2020 u 18:50.

POVEZANE KNJIGE