Čvorovi

Čvorovi - Costantino, Maria | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Costantino, Maria
DIMENZIJA
3,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Čvorovi.pdf
ISBN
4248094229834

OPIS

Potpuni vodič za vezivanje i korištenje uzlova u svim situacijama. Detaljne ilustrirane upute o vezivanju svakog pojedinog čvora. Poglavlja o vrstama konopa, izradi te održavanju. Priručnik je idealan za početnike, ali i za one koji nešto znaju i služe se čvorovima, a upotrijebljena je, po prvi put, hrvatska terminologija.

Višenamjenski čvor velike čvrstoće (zjogulini, olova, predvezi udica, ...) 2. Pouzdana metoda za vezivanje petlje za dodavanje predveza udica kod izrade kančanice.

Povijesno gledano, koristile su se različite nautičke milje, pa tako i različite varijacije čvorova. Čvorovi . Pregled najčešće upotrebljavanih čvorova u varaličarenju… Mnogo puta ste već imali prilike da čujete da je svaki lanac onoliko jak koliko i njegova najslabija karika! Pa, eto, upravo o tome je reč.

POVEZANE KNJIGE