Tiki traži neznanca

Tiki traži neznanca - Matošec, Milivoj | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Matošec, Milivoj
DIMENZIJA
9,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Tiki traži neznanca.pdf
ISBN
6798052307256

OPIS

Otkucaji pisaćeg stroja prvi su zvuči koje u životu pamtim. Da sam tada slutio kakve se pustolovine odvijaju u drugoj sobi, tamo gdje se sve činilo dosadnim, vjerojatno bih slušao pažljivije. Ali nisam: tek sam poslije shvatio da se postojan mehanički kas marke Olivetti ili Sava doslovce na moje uši pretvara u topot bosih nogu po gradskome asfaltu, zveckanje blaga u gusarskim škrinjama, žubor luckastih razgovora, ritam raspjevanih nadimaka, sve u svemu, u zvuk mašte kudikamo prostranije od kratkih hlača. Znali su me pitati kako je biti sin pisca. Tako: cijelo djetinjstvo slušaš kako čeljusti stroja drobe retke, pa propustiš o tim recima saznati ono što si mogao i što ne može nitko drugi. Dobro, imao sam priliku vidjeti fotografiju dječaka po kojem je nastao lik Tikija, sjećam se otprilike i kako je Mungos Nevada dobio ime, ali neprestano imam dojam da nisam pitao sve ili da nisam pitao dovoljno. Poput većine čitatelja, i sam o Tikiju ili o Strahu u ulici lipa znam najviše tek zahvaljujući tome što sam te romane pročitao i što ih čitam uvijek i uvijek iznova. Neke veće tajne, nažalost, i za mene su ostale skrivene u doba kad sam ih možda i mogao otkriti.

Da sam tada slutio kakve se pustolovine odvijaju u dr… TIKI TRAŽI NEZNANCA. Cijena 10 kn ~ 2 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 31314255 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Novi Zagreb - Istok, Dugave Stanje rabljeno.

Milivoj Matošec Tiki traži neznanca. 30,00 kn.

POVEZANE KNJIGE