Tjestenina u talijanskoj kuhinji

Tjestenina u talijanskoj kuhinji - Grupa Autora | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
12,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Tjestenina u talijanskoj kuhinji.pdf
ISBN
1662357701346

OPIS

Tjestenina predstavlja neosporno uporište u talijanskoj kuhinji i zbog toga smo odlučili cijelu jednu knjigu recepata posvettiti nekima od najreprezentativnijih talijanskih jela od tjestenine. Odabrali smo najpoznatija jela iz pojedinih regija, ali i neke originalne i ukusne zamisli, te nekoliko neuobičajenih prijedloga. Tjestenina: kratka, dugačka, s jajima ili nadjevena; s umakom ili raguom, s uljem ili rajčicom i bosiljkom. Tradicionalni recepti talijanskih pokrajina za pripremanje jela iz kraljevske riznice mediteranske kuhinje.

U talijanskoj kuhinji, sve je u redu - bogat. okusa, bogata aroma, nevjerojatno bogatstvo. Talijanska kuhinja u svijetu je evoluirala i nije više izvorna cucina italiana.

Dodaj-10 % KOKTELI I PIĆA - kako stvoriti čarobna pića pomoću žesta, likera, vina, piva i dodataka ... opis - tjestenina u talijanskoj kuhinji Tjestenina: kratka, dugačka, s jajima ili nadjevena; s umakom ili raguom, s uljem ili rajčicom i bosiljkom. Tradicionalni recepti talijanskih pokrajina za pripremanje jela iz kraljevske riznice mediteranske kuhinje. TJESTENINA U TALIJANSKOJ KUHINJI Tjestenina: kratka, dugačka, s jajima ili nadjevena; s umakom ili raguom, s uljem ili rajčicom i bosiljkom.

POVEZANE KNJIGE